top of page
Søg
  • Forfatters billedeTove Kirkebye Poulsen

Zoomed ud!

Opdateret: 4. jan. 2023Zoom, og mange andre former for medier er gode at have, jeg er taknemmelige for dem, de kan noget - men når det er sagt... hold op hvor er jeg træt af at arbejde online, og prædike til et kamera!

Modsat en del andre, så har jeg ikke haft corona-fri, men haft nok at se til. Det er blevet til en del nye budskaber, prædikener og andagter og Corona-krisemøder.

Hvordan håndtere vi sikkerheden på de mange centre i Europa? I Spanien var omkring 40 af vores medarbejdere smittede og flere alvorligt syge. Hvordan planlægger vi mod en totalt ukendt fremtid? På det personlige plan, har jeg forsøgt at holde humøret oppe hos min snart 90-år gamle mor, som føler at hun blevet fængslet på plejehjemmet, når hun ikke må få rigtigt besøg. Mit mål har været at få hende til at grine hver gang jeg taler med hende. Den bedste respons fik jeg, da jeg fortalte hende om min kidnapningsplan. Hun skulle snige sig ud af terrassedøren med rollatoren, og stå klar når jeg dukkede op i en mørk varevogn - med slukkede lygter. Heldigvis er humoren fortsat intakt.22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page