About Me

Her finder du lidt om hvad jeg laver, og hvordan det hele hænger sammen.

Jeg har været missionær med Youth With a Mission (YWAM) de sidste 26 år hvor jeg hovedsageligt har arbejdet i Nordeuropa og Europa, men også globalt med vores universitet, University of the Nations, som jeg vil fortælle mere om lidt længere nede på siden.

 

Jeg har arbejdet i flere år med Ungdom med Opgave i Denmark, samt 4 år i Schweiz og 11 år i Sverige.

 

Min Passion

Min passion er at se mennesker finde deres kald og vision i livet og se dem udrustet til netop den mission... så at Jorden kan "fyldes med kundskab om Herrens herlighed, som vandet dækker havets bund" (Hab. 4:14).

 

Europa, er for mig lidt som lignelsen om den fortabte søn. Som kontinent er vi også gået "hjemmefra", og har forladt mange af de bibelske værdier, som skabte og formede Europa. Værdier som fik os ud af fattigdom og elendighed. Vi høster fortsat frugten af disse værdier, men er i færd med at save grenen over, som vi høster fra og sidder på.

 

DERFOR underviser jeg og håber at kunne være med til at genopfriske Europas hukommelse, og skabe en længsel efter at "finde hjem".

DERFOR investerer jeg i unge og arbejder med University of the Nations, hvor vi netop udruster folk i discipelskab og bibelske principper og værdier indenfor alle samfundsområderne. Målet ikke blot Europa, men at udruste unge fra alle verdens dele til at være kongerige agenter.

 

DERFOR er jeg under videreuddannelse, og tager en MA i Discipleship and Christian Formation for selv at vokse samt skærpe min undervisning.

“Gentleman [and women], find out the
will of God for your day and generation,
and then, as quickly as possible, get into line.” 

Arthur Guinness, borrowed from Prince Albert of England
About Me

I work full­time as a volunteer with Youth With A Mission (YWAM). YWAM is one of the biggest Christian missions movements in the world, here my focus is on: 

  • Teaching and development with the University of the Nations (UofN)

  • Equipping of staff

  • Leadership and coordination in Europe

Read More

 

© 2019 by Tove Kirkebye Poulsen created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now