top of page

About Me

Her finder du lidt om hvad jeg laver, og hvordan det hele hænger sammen.

Jeg har været missionær med Youth With a Mission (YWAM) de sidste 33 år hvor jeg hovedsageligt har arbejdet i Nordeuropa og Europa, men også globalt med vores universitet, University of the Nations, som jeg vil fortælle mere om lidt længere nede på siden.

 

Jeg har arbejdet i flere år med Ungdom med Opgave i Denmark, samt 4 år i Schweiz og 11 år i Sverige.

 

Min Passion

Min passion er at se mennesker finde deres kald og vision i livet og se dem udrustet til netop den mission... så at Jorden kan "fyldes med kundskab om Herrens herlighed, som vandet dækker havets bund" (Hab. 4:14).

 

Europa, er for mig lidt som lignelsen om den fortabte søn. Som kontinent er vi også gået "hjemmefra", og har forladt mange af de bibelske værdier, som skabte og formede Europa. Værdier som fik os ud af fattigdom og elendighed. Vi høster fortsat frugten af disse værdier, men er i færd med at save grenen over, som vi høster fra og sidder på.

 

DERFOR underviser jeg og håber at kunne være med til at genopfriske Europas hukommelse, og skabe en længsel efter at "finde hjem".

DERFOR investerer jeg i unge og arbejder med University of Nations og European Leaders Learning Community, hvor vi netop udruster folk i discipelskab og bibelske principper og værdier indenfor alle samfundsområderne. Målet er ikke blot Europa, men at udruste unge fra alle verdens dele til at være kongerige agenter og ledere.

IMG_2356.jpeg
“Gentleman [and women], find out the
will of God for your day and generation,
and then, as quickly as possible, get into line.” 

Arthur Guinness, borrowed from Prince Albert of England
bottom of page