top of page
Søg
  • Forfatters billedeTove Kirkebye Poulsen

Vagtskifte på Restenäs!

Opdateret: 3. dec. 2019

Fra baseleder til elev!

Kære venner, det er med stor glæde at kunne meddele, at vi har en ny baseleder og et udvidet lederteam på Restenäs. Det har været et sandt privilegium for mig at tjene som baseleder i de sidste seks år og arbejde med passionerede medarbejdere og ledere fra hele verden. Vi har set hundreder af mennesker udrustet til tjeneste og sendt ud på missions teams. Restenäs selv, har også fået en ansigtsløftning, hvor seks af bygningerne idag står med flotte nye tage.

En af mine største oplevelser var at se 1 million kroner blive rejst på en aften, hvilket resulterede i at Restenäs blev 100% gældfri. Gud er trofast!

Med værdifuld støtte fra Terje og Eva Konradsen har vi været igenne en to-årige proces med at udvide og styrke lederteamet og således frigive mig yderligere til mit personlige kald. Jeg er lettet og glad for at kunne overdrage rorpinden til Isak Oscarsson, en ung svensker, der har været med siden at han selv tog sin Discipleship Training School, og derefter medarbejder, DTS-leder, leder af det mobile team og tjent med på lederteamet.

I fully trust that Isak, his wife Bea and the Leadership Team are right for this hour, and will lead Restenäs with integrity and vision into a fruitful future. I would request your support and prayers for them in this crucial time of team formation.

Jeg har fuld tillid til, at Isak, hans kone Bea og resten af lederteamet, er de rette folk til at lede Restenäs med integritet og vision ind i en lys fremtid. Jeg håber at du vil være med til at bede for teamet, i denne afgørende tid med teamdannelse. What Now?

I shall remain in Sweden and stay linked with the base, available for input in the new leadership. I'll continue with my teaching ministry, various regional leadership roles and internationally for University of the Nations (UofN). I look forward to having time to develop teaching material and taking a more active part in further developing the UofN. Today we have approximately 20,000 students globally, and I believe the numbers and impact in the nations will increase in the future.


Hvad Nu?

Jeg bliver i Sverige og forbliver tilknyttet til basen, for også at være tilgængelig for input og opmuntring for de nye ledere. Jeg fortsætter med min undervisningstjeneste, forskellige regionale lederroller og internationale engagement med University of the Nations (UofN). Jeg ser frem til at få tid til at udvikle nyt undervisningsmateriale og tage en mere aktiv del i videreudviklingen af ​​UofN. I dag har vi cirka 20.000 studerende globalt, og der er en klar forventning til yderligere vækst over de næste år. På skolebænken!

Lige nu nyder jeg godt af at være tilbage på skolebænken. Det føles godt at få tanket op igen, og bare modtage. Jeg er begyndt at studere på deltid, på et MA studie Discipleskab og Kristen Formation. Jeg er usikker på hvad det hedder på dansk, men det falder ind under kategorien Praktisk Teologi. Jeg vil hermed gerne anbefale "livslang læring", hvilket lyder som noget Grundtvig ville have sagt :)

“Spiritual Formation is our continuing response to the reality of God’s grace, shaping us into the likeness of Jesus Christ through the work of the Holy Spirit in the community of faith for the sake of the world.”   Jeffrey Greenman in Spiritual Formation in Theological Perspective
10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page