top of page
Søg
  • Forfatters billedeTove Kirkebye Poulsen

Loren er taget hjem til Jesus"Bekendelsestid... Der kan siges meget om Loren Cunningham - han er en lysende stjerne indenfor global mission, en enestående visionær, en brilliant tænker, en ydmyg tjener, en normbryder, en risikotager, en genial strateg, en suveræn netværker og mobilisator, og meget mere. Men, man kan måske sætte spørgsmålstegn ved Loren's præferencer af mad! Ved en lejlighed hentede jeg ham meget tidligt om morgenen fra Göteborg lufthavn. Jeg

tilbød ham morgenmad i lufthavnen, før vi begav os ud på vejen, men Loren afslog venligt. Dog spurgte han få minutter senere, med et glimt i øjnene: "Mon vi kommer forbi en McDonald's på vejen?" Men kun hvis jeg kunne holde det hemmeligt for Darlene, hans kone. Jeg har holdt hemmeligheden til den dag i dag, selvom jeg mistænker, at Dar sikkert har vidst det hele tiden. Jeg gætter på, at Loren har været på McDonald's med hundredvis af mennesker over hele verden. Venner, det er tid til at bekende...


Jeg respekterer og ærer Loren enormt, men for mig var han, og er hovedsageligt bare Loren, derfor dette upolerede foto. Loren, du fik dine bølger, nyd nu surfingen!

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page