top of page
Søg
  • Forfatters billedeTove Kirkebye Poulsen

Modul-2 Fuldført!

Opdateret: 3. dec. 2019

Modul 2 omhandlede: Guds Teologi, Skabelsen, Mennesket og Frelsen.   Næste modul begynder til september, og kommer til at handle om menneskets udvikling.

Jeg har nu fuldført modul 2 i min kandidatgrad i Discipleskab og Kristen Formation med University of the Nations, samt deltaget i en 3-ugers studieforløb i Burtigny, Schweiz. Jeg skrevet 6 opgaver i løbet af juli måned. Det var et stort arbejde af det hele afsluttet, men vidunderligt at se mere af Gud og vokse under processen.

Et af opgaverne var at skabe og lede en 5-timers retræte Vejen til Emmaus. Jeg nød den kreative process og blev overvældet at at høre, hvordan noget så simpelt kunne have så stor effekt og indflydelse på deltagerne. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg kaster mig ud i noget sådan.

Jeg ser frem til det næste modul, men må indrømme, at jeg er taknemmelig for at have august måned studie-fri.

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page