top of page
Søg
  • Forfatters billedeTove Kirkebye Poulsen

Flytter tilbage til Denmark!

Opdateret: 3. dec. 2019

Det er officielt, jeg er ved at flytte tilbage til Denmark...


Efter at min kære mor fik en blodprop sidste år har jeg måttet indse, at nu er der behov for at rykke tættere på. Det blev til 11 år i Sverige, og nu glæder jeg mig til at se hvad Gud vil med mig i Danmark.

Jeg kom tilbage til Danmark pga min mor, men nu siger Gud "stå op, hvor du voksede op og tal." Jeg ville ønske, at jeg vidste hvad det betød. Men jeg ved, at jeg ikke er i Danmark ved et uheld eller tilfældighed.

Lederskabet i Sverige

... er givet videre til yngre ledere, som jeg fortsat hjælper og rådgiver. Det er en stor lettelse ikke længere at stå med det daglige ansver for en stor gruppe medarbejdere, elever og uendeligt mange mursten, tage og træhuse der skal males.

Siden januar 2017

...har min rolle i stedet været at være leder af Norden, og jeg har en voksende tjeneste og funktion indenfor vores internationale universitet (University of the Nations). Disse to roller, samt undervisningstjenesten, er mere fleksible og kreative i karakter og passer langt bedre til min gave og udrustning.

Praktisk

...betyder det, at jeg kommer til at rejse mere, men mindre med Stena Line mellem Danmark og Sverige, og mit lille hus i Sverige nu udlejes som sommerhus. Sig til hvis du er interesseret :)

I fremtiden kommer jeg i stedet til at arbejde ud fra Sjellebro, Ungdom med Opgaves center udenfor Randers.


35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page